Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

PLUS+1 – sähkökäyttöisten karamoottorien nopea integrointi raskaisiin hyötyajoneuvoihin

Danfoss PLUS+1 -alustaan lisätyn räätälöidyn yhteensopivuuslohkon ansiosta raskaita hyötyajoneuvoja kehittävät insinöörit voivat lisätä ratkaisuihinsa sähkökäyttöisiä karamoottoreita käden käänteessä. Yhteensopivuuslohko ei ole pelkästään fiksu ominaisuus, vaan se myös säästää aikaa suunnitteluvaiheessa.

Plus+1-yhteensopivat sähkökäyttöiset karamoottorit

Monet rakennusalan, maatalouden ja kiinteistönhoidon työkoneita suunnittelevat insinöörit käyttävät suunnittelutyössään apuna Danfoss PLUS+1® -alustaa. Alustan erilaisten yhteensopivuuslohkojen avulla koneiden suunnittelijat voivat lisätä ratkaisuihinsa komponentteja helposti valitsemalla ne ja vetämällä ne paikoilleen. Mitään aiempaa ohjelmistokehityskokemusta ei tarvita.

LINAKin® kanssa kehitetty PLUS+1-lohko tuo PLUS+1-ympäristöön uuden ulottuvuuden. Sen avulla konesuunnittelijat voivat integroida suunnitelmiinsa sähkökäyttöisiä karamoottoreita yhtä helposti kuin mitä tahansa Danfossin komponentteja.

”Sähkökäyttöisten IC-karamoottorien käyttö kaikenlaisissa raskaissa hyötyajoneuvoissa on yleistymässä”, LINAK A/S:n sovellusinsinööri Thomas Møller toteaa ja jatkaa: ”Siksi onkin luonteva ratkaisu lisätä tämä lohkovaihtoehto PLUS+1-tuoteperheeseen. Näin järjestelmää käyttävät insinöörit voivat lisätä sähkökäyttöisiä karamoottoreita haluamiinsa paikkoihin suunnitelmissaan.”

 

Plug and play -tyyppinen helppo ratkaisu

Komponentit toisiinsa yhdistävä liittymä on nimeltään PLUS+1® GUIDE. Se on Danfoss Power Solutionsin kehitystyökalu, jonka käyttäjät voivat yhdistää toisiinsa erilaisia graafisia symboleja ja komponentteja ja kehittää tällä tavoin ajoneuvoihin ohjelmistopohjaisia ohjausjärjestelmiä. Modulaarinen ohjelmointi tuo huomattavasti enemmän vaihtoehtoja suunnitteluun ja mahdollistaa entistä parempien ratkaisujen kehittämisen tavallista nopeammin.

”PLUS+1-yhteensopivuuslohkojemme avulla PLUS+1 GUIDE -liittymää käyttävät asiakkaamme voivat integroida sähkökomponentteja järjestelmiinsä huomattavasti tavallista nopeammin”, Danfoss Power Solutionsin ohjelmistotuote-, markkinointi- ja myyntijohtaja Kevin Faulds kertoo. Lohkot optimoivat sähkömekaanisten laitteiden kokoonpanon, hallinnan ja tehokkuuden, ja LINAKin yhteensopivuuslohkon avulla suunnittelijat voivat hyödyntää sähkökäyttöisten karamoottorien koko potentiaalin.”

 

Nopea tapa lisätä sähkökäyttöisiä karamoottoreita

LINAKin Thomas Møllerin mielestä Danfoss PLUS+1 -alustaan integrointi lisää sähköisten säätöratkaisujen mahdollisuuksia tulevaisuuden koneissa vielä entisestään.

”Se, että karamoottorimme on integroitu Danfossin kaltaisen huippuasiantuntijan valmistamaan kattavaan modulaariseen ohjausjärjestelmään, on luonnollisestikin hieno merkki tuotteidemme saamasta hyväksynnästä”, Møller kertoo. ”Lisäksi se näyttää sähköisen säädön edut entistä useammille suunnittelijoille ja kertoo, miksi LINAK-karamoottorit soveltuvat ihanteellisesti sekä raskaisiin työkoneisiin että älykkäisiin ajoneuvoihin”.

LINAK-karamoottorit ovat jo täysin integroitavissa CAN-väyläjärjestelmiin (CAN SAE J1939 tai CANopen), joten ne on helppo lisätä ajoneuvoihin, joissa tarvitaan kestävää liike- tai säätöratkaisua. LINAKilla on vuosikymmenten kokemus ratkaisujen kehittämisestä ankarissa olosuhteissa käytettäviin järjestelmiin, ja nyt sen perusteellisesti testattu tekniikka on saatavilla myös Danfoss PLUS+1 -alustalla.

Saat lisätietoja PLUS+1-alustasta ja PLUS+1 GUIDE -liittymästä Danfoss PLUS+1 -sivustolta.

Voit tutustua PLUS+1-yhteensopiviin sähkökäyttöisiin karamoottoreihin tarkemmin alla, tai halutessasi voit pyytää lisätietoja suoraan LINAKilta.


 
Actuator Academyn logo karamoottoritekniikasta

Haluatko lisätietoja sähkökäyttöisistä karamoottoreista?
Katso, mikä tekee karamoottoreista ihanteellisia teollisuuskäyttöön, ja lue lisää niiden taustalla toimivasta teknologiasta.

Vieraile LINAK Actuator Academy™ -sivustolla

 

 

3D-kuvia karamoottoreista CAD-ohjelmistoon

Maksuttoman verkkopohjaisen mallinnustyökalumme avulla voidaan luoda 3D-kuvia mukautetuista karamoottoreistamme, mikä nopeuttaa suunnittelua ja sähköisen säädön käyttöönottoa yrityksesi valmistamissa koneissa.

Työkaluun syötetään tarvittava iskunpituus, kuorma ja muut parametrit, ja niiden perusteella luotu malli voidaan viedä suoraan 3D-ohjelmistoon. Myös karamoottorien tekniset datalehdet ovat ladattavissa.

Voit tutustua mallinnustyökaluun valitsemalla ensin haluamasi karamoottorin tuotevalikoimastamme tai PLUS+1-yhteensopivien karamoottorien joukosta ja valitsemalla sen jälkeen 2D/3D.

 

Verkossa toimiva 3D-konfiguraattori

Mukauta ja lataa 3D-kuvia LA36-karamoottorista

Siirry konfiguraattoriin
IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

LINAK TECHLINE Tutkimus, tuotekehitys ja tuotanto – Kurkistus kulissien taakse play-icon

LINAK TECHLINE Tutkimus, tuotekehitys ja tuotanto – Kurkistus kulissien taakse

Tiedostot

Focus on outdoor power equipment

Tämä esite on suunnattu nurmikon ja puutarhan hoitoon tarkoitettujen moottoroitujen laitteiden valmistajille, komponenttien ja lisälaitteiden toimittajille sekä aiheeseen liittyvien palvelujen tarjoajille.

Focus on construction

Kun vaaditaan suorituskykyä ankarissa ja vaativissa ympäristöissä, LINAKin karamoottorit kestävät olosuhteet myös järeissä maanrakennuskoneissa.

Focus on grain handling

Lue lisää karamoottoreilla toteutetun automaation eduista viljan käsittelyssä.

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

Focus on marine

Karamoottoreistamme, pilareistamme ja ohjaimistamme voi rakentaa kaikenlaisiin veneisiin sopivat liikeratkaisut.

Focus on wastewater treatment

Helppo valvonta ja seuranta varmistavat, että jätevesilaitokset toimivat optimaalisesti. Lue tästä esitteestä, kuinka LINAK helpottaa jäteveden käsittelyä karamoottoriratkaisuillaan.

Move on - go electric!

Lue karamoottoriratkaisujen eduista hydraulisiin järjestelmiin verrattuna.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.