Ota yhteyttä meihin
Uutiset 11. tammikuuta 2017

Vapauttavaa akkutekniikkaa

Akku BA001 tekee monista sovelluksista mobiileja. Lisää liikkumisenvapautta. Inspiroidu.

Vapauttavaa akkutekniikkaa
Virtajohtoja ja kaapeleita on kaikkialla. Työpaikoilla ne syöttävät virtaa säädettäviin työpöytiin, vaunuihin ja kärryihin tai vaikkapa säädettävään videotelineeseen kokoushuoneessa. Kotona ihmisillä on esimerkiksi säädettäviä keittiöitä, ruokapöytiä ja lepotuoleja. Kuvitelle, että johtoja ei enää olisikaan, vaan voisit käyttää tehokasta ladattavaa akkua, joka on lähes huomaamaton. Akkumme LINAK BA001 tekee tästä mahdollista. Se tuo kalusteisiin säädettävyyttä, joustavuutta ja mukavuutta ulkoasusta tinkimättä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.