Ota yhteyttä meihin
Uutiset 26. lokakuuta 2018

Voimaa ja nopeutta sairaalalaitteiden liikkeisiin

Leikkauspöydissä, röntgenlaitteissa, toimenpidepöydissä ja sängyissä sekä monissa muissa terveydenhoitolaitteissa tarvitaan potilaiden optimaalisen hoidon varmistamiseksi voimakkaita karamoottorijärjestelmiä.

Voimaa ja nopeutta sairaalalaitteiden liikkeisiin

Nykyaikaiseen sairaanhoitoon ja sairaalasovellusten kehittämiseen vaikuttaa kaksi suuntausta: väestön ikääntyminen ja liikalihavuuden lisääntyminen. Entistä suuremman nostokyvyn saavuttaminen ja hoidon tehostaminen edellyttävät sovelluksilta kahta asiaa: voimaa ja nopeutta!  

Voimakas karamoottorijärjestelmä takaa sen tehokkuuden, jota useissa terveydenhoitolaitteissa tarvitaan – ja jolla potilaiden optimaalinen hoito varmistetaan. LINAK®-karamoottorijärjestelmissä on tarpeeksi voimaa raskaiden kuormien nostamiseen suurella nopeudella.

Rakenna oma voimakas sovelluksesi
Monet LINAK®-tuotteet on suunniteltu vastaamaan kasvavaan voiman ja nopeuden tarpeeseen. Kattavassa tuotevalikoimassamme on runsaasti luotettavia ja perusteellisesti testattuja tuotteita. Ne kaikki sopivat yhteen keskenään ja ovat helposti integroitavia.

Jos tarvitset lääketieteellisten laitteiden tehokkaaseen ja nopeaan liikuttamiseen paljon voimaa ja joustavuutta, suosittelemme seuraavien tuotteiden yhdistelmää:

  • ohjausyksikkö CO71 (350 W SMPS)
  • lisämoottoreiden kytkentärasia PJ2 (lisää kaksi ylimääräistä kanavaa)
  • nostopilari LC3 (6 000 N, suuri nopeus ja suuret taivutusmomentit)
  • lineaarinen karamoottori LA40 HP (8 000 N koko iskunpituus)
  • lineaarinen karamoottori LA31 (työntö ja veto)
  • ja tyylikäs inline-karamoottori LA20 (2 500 N, kun muotoilulla ja koolla on väliä)

HB80 -käsiohjain auttaa hyödyntämään useiden moottoreiden liikepotentiaalia sekä ohjausyksikössä olevia muistitoimintoja. Jos kokonaisuuteen lisätään vielä CO71 ja ohjausyksiköt liitetään toisiinsa LINAK® CO-Linkillä™, yhdistelmän teho ja kanavien lukumäärä kaksinkertaistuvat ja toimintamahdollisuuksista tulee lähes rajattomat.

Yhteystiedot
LINAK-järjestelmillä saat lisää nostokapasiteettia – nopeudesta tai turvallisuudesta tinkimättä. Jos haluat lisätietoa tuotteidemme voimasta ja nopeudesta, tutustu tähän sivuun tai  soita lähimpään LINAKin toimistoon.

LA40-LA20-CO71-PJ2-LC3

Lineaarinen karamoottori LA40 Lineaarinen karamoottori LA20 Ohjausyksikkö CO71 Ohjausyksikkö PJ2 Nostopilari LC3
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä