Uutiset 2. kesäkuuta 2020

Nostopilarista LC3 on nyt saatavana kaksiosainen versio

Uusi voimakas säätöratkaisu on nyt saatavilla terveydenhoitolaitteiden valmistajille. Kaksiosainen LC3 täydentää vankkojen nostopilareiden valikoimaamme. Se on yhtä hiljainen, turvallinen ja voimakas kuin valikoiman muutkin pilarit, ja se soveltuu ihanteellisesti röntgenlaitteisiin, C-kaariin sekä muihin käyttökohteisiin, joissa tarvitaan suurta dynaamista vääntömomenttia.

LINAK® tarjoaa nyt ihanteellisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät kapeaa ja pienikokoista nostopilaria, jonka vääntömomentti on kuitenkin suuri. Tehokkaasta nostopilarista LC3 on nyt saatavilla sekä kolmi- että kaksiosainen versio, joten säädettävien terveydenhuollon laitteiden valmistajat saavat entistä enemmän vapautta tuotteidensa suunnitteluun.

Niin samanlainen kuin kolmiosainen LC3, mutta kuitenkin niin erilainen
Uudessa kaksiosaisessa nostopilarissa on samat voimakkaat nosto-ominaisuudet kuin jo tutuksi tulleessa kolmiosaisessa versiossa. Kaksiosainen LC3 on kuitenkin suunniteltu käyttökohteisiin, joissa edellytetään suurta dynaamista vääntöjäykkyyttä ja pientä kokoa. 2 100 Nm:n dynaaminen vääntöjäykkyys yhdessä 6 000 N:n työntövoiman kanssa tekevät tästä nostopilarista erittäin luotettavan, ja se mahtuu ahtaisiinkin paikkoihin. Koska kaksiosaisen pilarin profiilin koko on vain 146 x 146 mm, se soveltuu ihanteellisesti moniin erikoistuneisiin käyttökohteisiin, kuten hammasröntgen- ja mammografialaitteisiin sekä erilaisiin hoitotuoleihin.

Hiljainen ääni lisää sekä hoitajien että potilaiden mukavuutta
Hiljainen ääni on LC-nostopilarivalikoiman merkittävimpiä etuja. Pilarin melutaso on alle 50 dB ja sen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota äänenlaatuun, joten ääni on sekä hoitajien että potilaiden kannalta miellyttävä ja mukavan hiljainen. Lisäksi pilarin liikkeet ovat erittäin sulavia ja se käynnistyy ja pysähtyy yhtä tasaisesti, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään.

Työntövoima varmistaa parhaimman tehokkuuden
Kaksiosaisesta LC3-pilarista on saatavilla kolme eri mallia, joiden työntövoima on 4 000 N, 5 000 N ja 6 000 N (vetovoima jopa 4 000 N). Yrityksesi valmistaman laitteen muotoilusta riippuen pilarin koko voi olla 320–390 mm – näistä jälkimmäinen on tarkoitettu erittäin vaativaan käyttöön.

Molemmat versiot voidaan asentaa joko lattiaan tai kattoon, mikä tekee tästä nostopilarista ihanteellisen hyvin monenlaisiin käyttökohteisiin. Kun pilaria käytetään kokonaisena järjestelmänä tehokkaan CO71-ohjausyksikön kanssa, nopeisiin liikkeisiin yhdistyvät myös edistyneiden muistipaikkatoimintojen tuomat edut. Tällöin laite on helpompi ja nopeampi kohdistaa, mikä tehostaa työskentelyä.

Helppo puhdistaa fiksun johtojenhallinnan ansiosta
Olemme suunnitelleet pilarin johtojenhallinnan sekä puhdistamista että laitteen ulkoasua silmällä pitäen. Johdot mahtuvat pilareiden sisään, ja valittavana on yli 30 läpivientiyhdistelmää. Johtojenhallinta – virtajohto, käsiohjain, moottorikaapeli tai maadoitettu profiili – on nyt helpompaa kuin koskaan.

Uusi kaksiosainen LINAK LC3 -nostopilari tuo terveydenhuollon laitteisiin sulavat ja hiljaiset liikkeet ja voimakkaan noston. Hiljainen, turvallinen ja voimakas.

Jos haluat lisätietoja moderneista nostopilareista, tutustu LC3-teemasivuun tai ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.