Uutiset 23. kesäkuuta 2020

Valitse sopiva ohjausyksikkö terveydenhuollon sovellukseen

Sopiiko tarpeisiisi parhaiten CA40, CO61 vai CO71? Uuden ohjausyksikkövalitsimen ansiosta säädettävien terveydenhuollon sovellusten kehittäjien ja suunnittelijoiden työ helpottuu, ja he pystyvät vaivatta löytämään järjestelmäänsä sopivan ohjausyksikön.

Vaikka useimmat LINAK®-ohjausyksiköt ovat ulkomuodoltaan samanlaisia, niiden ominaisuudet ja toiminnot poikkeavat toisistaan suuresti, joten ne kaikki ovat erilaisia ja ainutlaatuisia. Joissakin on OpenBus™-järjestelmä, joissakin on neljä kanavaa, jotkin puolestaan tukevat langatonta Bluetooth®-teknologiaa – luetteloa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään.

Jotta sovellukseen sopivan ohjausyksikön valitseminen olisi helpompaa, olemme tehneet yksinkertaisen interaktiivisen taulukon, jossa sovellusten valmistajat, suunnittelijat ja insinöörit voivat vaivattomasti muutamalla napsautuksella löytää tarpeita ja vaatimuksia vastaavan ohjausyksikön.

Kutsumme sitä LINAK-ohjausyksikkövalitsimeksi. Se saattaa kuulostaa monimutkaiselta ja vaikealta – mutta on kaikkea muuta. Tavoitteemme oli helpottaa ja nopeuttaa suunnitteluprosessia.

Jos sinulla on kysyttävää valitsimesta tai karamoottoritekniikasta yleisesti, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.      


Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.