Ota yhteyttä meihin
Uutiset 15. maaliskuuta 2022

LC1 – ihanteellinen vaihtoehto mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin

LINAK laajentaa monipuolista tuotevalikoimaansa esittelemällä uuden kolmiosaisen alumiinisen LC1-nostopilarin. Uuden LC1-nostopilarin avulla yrityksesi voi suunnitella ratkaisunsa niiden voimasta, laadusta ja vakaudesta tinkimättä.

LINAK LC1 -nostopilareita eri käyttökohteisiin

Nostopilarien vankka rakenne ja suuri nostovoima yhdessä hiljaisen äänen kanssa varmistavat, että ne soveltuvat ihanteellisesti mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin, olivatpa kyseessä sitten lääketieteelliset laitteet tai DESKLINE®-ratkaisut. LINAKin® tiukka ja johdonmukainen testausohjelma varmistaa tuotteiden luotettavuuden ja suorituskyvyn. Ensiluokkainen nostopilari LC1 sulautuu saumattomasti laadustaan tunnettuun LINAK-brändiin.

 

Ihanteellinen nostopilari keskisuuren mittakaavan käyttökohteisiin terveydenhuollossa

LC1 tuo käyttökohteeseen voimaa ja vakautta. Tämän nostopilarin työntövoima on jopa 4 000 N ja vetovoima 2 000 N, ja sillä on lukuisia mukautusvaihtoehtoja. Kompaktin muotoilunsa ja sulavalinjaisen ulkoasunsa ansiosta tämä nostopilari on helposti integroitavissa uuden sukupolven käyttökohteisiin voimasta, laadusta ja muotoilusta tinkimättä. Nostopilari LC1 on räätälöity voimaa ja vakautta vaativiin terveydenhuollon käyttökohteisiin, kuten hoitopöytiin ja -tuoleihin.

Uusi LC1-nostopilari on kehitetty kestämään raskaita kuormia, ja sen vahva ja vakaa teleskooppirakenne tuo käyttökohteisiin sekä nostovoimaa että -korkeutta. Lisäksi pilarin tyylikäs ja helposti puhdistettava pinta sekä uudenlainen muotoilu tekevät puhdistamisesta ja korkean hygieniatason ylläpidosta vaivatonta. Niin hoitajat kuin potilaatkin arvostavat helppoa ja nopeaa säätöä, sillä tämä varmistaa hyvän ergonomian ja helpottaa kohdistamista.

Koska LC1-nostopilarin liikkeet ovat aina tasaisia ja käyttö ergonomista, se keventää resurssipulasta kärsivien hoitolaitosten työtaakkaa tilanteessa, jossa hoitoa tarvitsevien vanhusten määrä kasvavaa jatkuvasti. Ergonomiasta hyötyvät työpaikalla kaikki.

Saat lisätietoja uudesta terveydenhuollon käyttökohteisiin suunnitellusta LC1-nostopilarista sen tuotesivulta tai Nostovoimaa ja valinnanvaraa -sivultamme.

 

LC1 on varma valinta erilaisiin suurta nostovoimaa edellyttäviin DESKLINE®-käyttökohteisiin

LINAK LC1 DESKLINE -nostopilari tuo raskaimpiinkin ohjaus- ja valvomopöytiin sujuviin säätötoimintoihin tarvittavan nostovoiman (jopa 4 000 N) ja nopeuden. Tämän ihanteellisen järjestelmäratkaisun avulla yrityksesi voi tuoda suunnitteluunsa joustavuutta ja ratkaisuihinsa ergonomiaa vaativissakin käyttökohteissa.

LC1 DESKLINE -nostopilarin iskunpituus on pitkä ja asennusmitat pienet, joten se sopii erinomaisesti eripituisille käyttäjille ja varmistaa kaikille optimaalisen ergonomian. LC1 DESKLINE -nostopilarin versiot ovat yhteensopivia CBD6S-ohjausyksikön kanssa ja toimivat kaikkien pöytäohjainten kanssa Plug & Play™ -periaatteella. Suuri nostovoima, vankka rakenne ja suuri taivutusmomentti tekevät tästä nostopilarista ihanteellisen vaihtoehdon käyttökohteisiin, joissa voimalla ja luotettavalla toiminnalla on tavallista suurempi merkitys.

Katso tuotesivultamme tai Valvomopöydät -käyttökohdesivultamme, miten LC1 DESKLINE -nostopilari tulee vaikuttamaan ohjauspöytien suunnitteluun tulevaisuudessa.

 
LINAK-nostopilarit: LC1-tuoteperhe play-icon

LINAK LC1 – nostovoimaa ja valinnanvaraa

Esimakua – LC1 DESKLINE – videokuva play-icon

LC1 DESKLINE – voimaa, johon voi luottaa

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä