Referenssi

Kverneland halusi joustavan ratkaisun paalaimiin

Kverneland-paalainten valmistuksessa hyödynnetään vuosikymmenten kokemusta konesuunnittelussa, sillä koneiden on toimittava virheettömästi kaikkialla maailmassa. Kverneland-paalainten uusin sukupolvi takaa erinomaisen suorituskyvyn ja mahdollisuuden käsitellä laajaa valikoimaa erilaisia viljatyyppejä.

FastBale-paalaimen innovatiivinen suunnittelu tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia käyttää erilaisia työmoodeja viljatyypistä ja käyttäjävaatimuksista riippuen. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta FastBale on aidosti joustava ratkaisu kaikkiin paalaus- ja paketointitarpeisiin, ja samalla se lisää sekä tuottavuutta että käyttäjän mukavuutta. 

Kverneland Ravennan suunnittelussa tärkein tavoite oli yhdistää luotettavuus ja monipuolisuus lisäarvon tuottamiseksi tehokkaalla, integroidulla paalausjärjestelmällä. Uuden paalainsarjan mallit on varustettu LINAKin lineaarisilla karamoottoreilla. LA36-karamoottori on yksi LINAKin kestävimmistä ja voimakkaimmista karamoottoreista, ja se on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa. Se on huoltovapaa tuote, jolla on pitkä käyttöikä ja korkea IP-luokitus. 

Tämä laadukas karamoottori tarjoaa erittäin vahvan vaihtoehdon hydraulisille järjestelmille ja muille karamoottoreille. Täsmällisten arvojen saavuttaminen on mahdollista ainoastaan käyttämällä hyvin soveltuvia laatukomponentteja. 

LINAK LA36 -karamoottori täyttää nämä vaatimukset täysin”, Kverneland Group Ravennan sähköinsinööri Valerio Casadei toteaa. 

"Lisäksi LINAK tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisten ominaisuuksien asiakaskohtaisiin muutoksiin, kuten iskunpituus sekä erikoiskaapelit ja -liittimet ohjausjärjestelmämme kanssa helposti muodostettavaa yhteyttä varten. Lisäksi LA36:ssa on vakiovarusteena pyörimätön männän varren silmukka.

"Yhteistyössä LINAKin kanssa saamme kestävän tuotteen lisäksi insinöörien ja teknikkojen tiimin, joiden laaja sovellus- ja tuotekokemus on käytettävissämme”, Casadei jatkaa. 

Uuden sukupolven paalaimet on varustettu uudella, patentoidulla Kverneland PowerBind -paalausverkkojärjestelmällä. LA36-karamoottorin ansiosta verkko syötetään suoraan paalauskammioon injektiovarrella sellaisesta kulmasta, joka pitää verkon aina kireällä, mikä takaa tarkan ja luotettavan verkon syötön. 

Lisäksi injektiovarsi pitää verkkoa jatkuvasti paikoillaan ja paalin ollessa 90 prosenttisesti valmis, injektiovarsi siirtyy eteenpäin valmiina verkon syöttöä varten.

Tämä lisää järjestelmän luotettavuutta ja tuottavuutta, koska aikaa ei kulu verkon asettamiseen lainkaan. Kun paali on valmis, injektiovarsi asettaa paalauskammioon välittömästi uutta verkkoa.  Kverneland-paalainten uudessa sukupolvessa käytetään LINAKin karamoottoriteknologiaa

Kun verkko on syötetty, jarru laskeutuu verkkorullaan verkon kiristämiseksi. Verkon syötön aikana syöttövarsi vetäytyy takaisin odotusasentoonsa, ja kun paali on kääritty verkkoon, veitsi aktivoituu ja leikkaa verkon.

LA36 on helppo huoltaa ja ohjata ja nopea asentaa. Lisäksi siinä on runsaasti mukautettavia asetuksia sekä takaisinkytkentä, joiden ansiosta liikeratkaisu voidaan räätälöidä sovelluskohteen mukaisesti. Älykäs järjestelmä, jossa ei ole tingitty laadusta ja käyttöiästä. 

Ota yhteyttä LINAK TECHLINE-myyntiin, jos haluat tarkempia tietoja ja lisää ehdotuksia paalaimiin ja muihin maatalouskoneisiin soveltuvista karamoottoriratkaisuista.
LINAK® TECHLINE® -divisioonan sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin play-icon

LINAK TECHLINE -segmentin sähkökäyttöiset lineaariset karamoottoriratkaisut maatalouskoneisiin

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit play-icon

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

Move for the future

Lue IC-karamoottoreiden liikkeen mahdollisuuksista tulevaisuuden käyttökohteissa.

Move on - go electric!

Lue karamoottoriratkaisujen eduista hydraulisiin järjestelmiin verrattuna.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.