Uutiset 7. huhtikuuta 2020

HB200 – langaton käsiohjain terveydenhoitolaitteisiin

Nyt yrityksesi voi tarjota langattoman käsiohjaimen terveydenhoitolaitteisiinsa. Uusi, helposti puhdistettava HB200 on suunniteltu ensisijaisesti hoitosänkyihin, dialyysituoleihin ja toimenpidepöytiin. Se tuo hoitohenkilökunnalle lisätilaa ja liikkumisvapautta potilaan ympärillä ja minimoi samalla johtoihin kompastumisen vaaran.

Tuote saattaa olla sinulle tuttu jo kotioloista, sillä yhä useammissa kodinkoneissa on langaton käsiohjain. Kun poliklinikka- ja kotihoito yleistyvät, myös kotona käytettävien hoitosänkyjen ja muiden terveydenhoitolaitteiden johdottomien käsiohjainten tarve kasvaa.

LINAK® tarjoaa juuri tällaisiin tilanteisiin suunnitellun käsiohjaimen. HB200 on ergonominen, helposti puhdistettava ja kevyt (98 g) langaton käsiohjain, joka soveltuu ihanteellisesti kaikenlaisiin hoitosänkyihin, -tuoleihin ja -pöytiin.

Parantaa hoitohenkilökunnan työympäristöä
Ohjaimen tärkein ja ilmeisin etu hoitohenkilökunnalle on johtojen häviäminen potilaan ympäriltä. Tämä minimoi kompastumisvaaran ja tuo hoitajille lisää tilaa potilaan hoitoon.

HB200-käsiohjaimessa on 6–10 pehmeää kosketuspainiketta – määrä riippuu asiakkaan tarpeesta. Painikkeet ovat helposti löydettävissä ja niitä on helppo käyttää ohjaimeen katsomatta. Lisäksi takaosan kiinnityskoukku parantaa käyttöergonomiaa ja pitää ohjaimen paikallaan painikkeita painettaessa.

Helppo puhdistaa ja ylläpitää
HB200-käsiohjaimen pinta on pehmeä ja painikkeet tiivistetty, joten se on saanut IPX6-luokituksen. Siinä on tavallinen CR2032-paristo  (nappiparisto), ja vaikka se onkin hyvin piilossa ohjaimen takakannen alla, se on silti helppo ja nopea vaihtaa. Pariston varauksen merkkivalo vilkkuu, kun paristo täytyy vaihtaa. 

Parikytkentä on aivan yhtä helppoa. HB200 käyttää Bluetooth® BLE -tekniikkaa ja toimii LINAK® OpenBus™ -ohjausyksikön CO71 sekä analogisen ohjausyksikön CA63 kanssa.

Jos haluat lisätietoja uudesta HB200 -käsiohjaimesta tai haluat tietää, miten yrityksesi valmistamat terveydenhoitolaitteet voidaan muuttaa langattomiksi, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä paikalliseen LINAK®-tytäryhtiöön. 

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.