Referenssi

Sulky-lannoitteenlevittimen automatisointi

LINAKin karamoottoreilla on merkittävä rooli monissa tarkkaa säätelyä vaativissa maanviljelyn sovelluksissa. Esimerkiksi lannoiteseoksen täsmällinen levitys edellyttää tarkkaa automatisoitua säätöä.

Econov X40- ja X50-keskipakolevittimissä reunimmaisen sulkuluukun avautumista ja sulkeutumista voidaan säätää automaattisesti. Työleveys voidaan optimoida reaaliaikaisesti.

Ei enää silmämääräistä säätöä – siirry tarkkuuden aikakauteen!
Sitä varten kone on yhdistetty uusimman sukupolven seurantalaitteeseen sekä GPS-antenniin, joiden avulla se määrittää sijaintinsa pellolla.
Tiiviissä yhteistyössä LINAK ja Sulky F&E onnistuivat automatisoimaan kaikki lannoitteenlevitinten ohjausprosessit käyttämällä useita integroituja LINAKin sähkötoimisia karamoottoreita sekä Sulkyn kehittämää ohjaustekniikkaa.

Työympäristön olosuhteisiin mukautetuilla karamoottoreilla avataan ja suljetaan syöttöaukkoa ja säädetään levitettävän lannoitteen määrää (ohjausjärjestelmä huomioi mm. ajonopeuden).

Sulky X40- ja X50-levittimet kuuluvat tuotesarjaan, joka hyödyntää Tribord 3Di -järjestelmää, jonka avulla rajaosuuksien lannoitteen reunalevitystä voidaan kauko-ohjata. LINAK-karamoottori vaihtaa raja-alueiden reunalevityksessä käyttöön erityisen rajoitinlevyn.
Näin Sulkyn lannoitteenlevittimen tarkka ja helppo ohjaus toimii hyvin yhdessä LINAKin luotettavan ja täsmällisen karamoottorin kanssa.

Ota yhteyttä LINAK TECHLINE-myyntiin, jos haluat tarkempia tietoja ja lisää ehdotuksia levittimiin ja muihin maatalouskoneisiin soveltuvista karamoottoriratkaisuista.

 
Sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut - tarkka annostelu lannoitteenlevittimiin sadon parantamiseksi play-icon

Sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut - tarkka annostelu lannoitteenlevittimiin sadon parantamiseksi

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit play-icon

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Move for the future

Lue IC-karamoottoreiden liikkeen mahdollisuuksista tulevaisuuden käyttökohteissa.

Move on - go electric!

Lue karamoottoriratkaisujen eduista hydraulisiin järjestelmiin verrattuna.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.