Ota yhteyttä meihin
Uutiset 25. kesäkuuta 2019

LINAK esittelee uuden BA16-akun sekä BA19-akun päivityksen

LINAK esittelee jälleen uuden tuotteen säädettäviin terveydenhuollon laitteistoihin tarkoitettujen akkujen valikoimaan. BA16 täydentää ei-pestäviin sovelluksiin tarkoitettua lyijyakkupakettien valikoimaamme. Samalla LINAK päivittää nykyisen BA19-akun.

BA19- ja BA16-akkupaketit

Jotta voimme tarjota asiakkaille sopivan akkuratkaisun terveydenhuollon mobiilisovelluksiin, LINAK esittelee nyt uuden BA16-lyijyakun. Vaikka se näyttääkin hiukan erilaiselta kuin BA19, se muistuttaa monin tavoin tätä sairaala- ja hoitosänkyjen valmistajien jo tuntemaa akkua.

Samat ominaisuudet eri vaatimuksiin
LINAK® BA19 -akkua pidetään pestävyyden suhteen monessa mielessä markkinoiden mittapuuna. Se kehitettiin sovelluksiin, joita konepestään toistuvasti korkeissa lämpötiloissa ja voimakkailla puhdistusaineilla. Kaikissa sovelluksissa ei kuitenkaan tarvita tiukkaa IPX6 Washable DURA™ -suojausluokkaa.

Sen vuoksi LINAK tarjoaa nyt BA16-akun. Siinä on samat ominaisuudet kuin BA19:ssä, mutta siinä on "vain" IPX6-luokitus. Näin ollen se sopii täydellisesti sovelluksiin, jotka puhdistetaan vain kostealla liinalla.

Turvallisuutta parantavia ominaisuuksia
BA16:ssa on myös älykäs LED-latausmerkkivalo. Sen ansiosta järjestelmän ohjausyksikkö voi seurata akun varausta ja tarjota tietoa virtalähteen tilasta.

Lisäksi BA16:ssa on summeritoiminto, joka ilmoittaa matalasta jännitteestä. Näin voidaan pienentää riski siitä, että sovelluksessa ei olekaan virtaa, kun sitä tarvitaan.

PCP-päivitys varmistaa täyden yhteensopivuuden
PCP:n (Power Communication Port) päivitys tarvitaan, jotta akut olisivat taaksepäin yhteensopivia ja omistajat voisivat hyödyntää kaikkia älykkäiden järjestelmäratkaisujen ominaisuuksia. BA19:n tavoin myös BA16 on suunniteltu virtalähteeksi niin analogisiin kuin OpenBus™-järjestelmiinkin, minkä ansiosta se noudattaa Yksi maailma – yksi tuote -periaatettamme.

Jos haluat lisätietoja BA16- ja BA19-malleista tai PCP-päivityksestä, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä