Uutiset 25. kesäkuuta 2019

LINAK esittelee uuden BA16-akun sekä BA19-akun päivityksen

LINAK esittelee jälleen uuden tuotteen säädettäviin terveydenhuollon laitteistoihin tarkoitettujen akkujen valikoimaan. BA16 täydentää ei-pestäviin sovelluksiin tarkoitettua lyijyakkupakettien valikoimaamme. Samalla LINAK päivittää nykyisen BA19-akun.

Jotta voimme tarjota asiakkaille sopivan akkuratkaisun terveydenhuollon mobiilisovelluksiin, LINAK esittelee nyt uuden BA16-lyijyakun. Vaikka se näyttääkin hiukan erilaiselta kuin BA19, se muistuttaa monin tavoin tätä sairaala- ja hoitosänkyjen valmistajien jo tuntemaa akkua.

Samat ominaisuudet eri vaatimuksiin
LINAK® BA19 -akkua pidetään pestävyyden suhteen monessa mielessä markkinoiden mittapuuna. Se kehitettiin sovelluksiin, joita konepestään toistuvasti korkeissa lämpötiloissa ja voimakkailla puhdistusaineilla. Kaikissa sovelluksissa ei kuitenkaan tarvita tiukkaa IPX6 Washable DURA™ -suojausluokkaa.

Sen vuoksi LINAK tarjoaa nyt BA16-akun. Siinä on samat ominaisuudet kuin BA19:ssä, mutta siinä on "vain" IPX6-luokitus. Näin ollen se sopii täydellisesti sovelluksiin, jotka puhdistetaan vain kostealla liinalla.

Turvallisuutta parantavia ominaisuuksia
BA16:ssa on myös älykäs LED-latausmerkkivalo. Sen ansiosta järjestelmän ohjausyksikkö voi seurata akun varausta ja tarjota tietoa virtalähteen tilasta.

Lisäksi BA16:ssa on summeritoiminto, joka ilmoittaa matalasta jännitteestä. Näin voidaan pienentää riski siitä, että sovelluksessa ei olekaan virtaa, kun sitä tarvitaan.

PCP-päivitys varmistaa täyden yhteensopivuuden
PCP:n (Power Communication Port) päivitys tarvitaan, jotta akut olisivat taaksepäin yhteensopivia ja omistajat voisivat hyödyntää kaikkia älykkäiden järjestelmäratkaisujen ominaisuuksia. BA19:n tavoin myös BA16 on suunniteltu virtalähteeksi niin analogisiin kuin OpenBus™-järjestelmiinkin, minkä ansiosta se noudattaa Yksi maailma – yksi tuote -periaatettamme.

Jos haluat lisätietoja BA16- ja BA19-malleista tai PCP-päivityksestä, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.