Uutiset 16. syyskuuta 2019

Uusi ohjausyksikkö CA63 yhdistää toisiinsa analogisten ja digitaalisten järjestelmien parhaat puolet

LINAK tarjoaa nyt Bluetooth®-ominaisuudella varustetun ohjausyksikön niille säädettävien terveydenhuollon laitteiden valmistajille, jotka haluavat laitteisiinsa edistyneitä ominaisuuksia, kuten rinnakkaisajon, törmäyssuojauksen ja muistipaikat.

LINAK® on esitellyt uuden analogisen CA63-ohjausyksikön, jota voidaan käyttää monenlaisissa säädettävissä terveydenhuollon laitteissa. Se on samankokoinen ja asennetaan samalla tavoin kuin sen OpenBus™-sisarlaite CO61. Se tuo kuitenkin enemmän vaihtoehtoja kuin CO-ohjausyksikkösarja.

Enemmän joustavuutta laitteiden suunnitteluun
CA63 on vastaus niiden valmistajien toiveisiin, jotka haluavat käyttää karamoottorijärjestelmän kanssa esimerkiksi omaa käsiohjaintaan ja/tai jalkaohjaintaan. Analogisen tuloliitännän avulla valmistaja voi käyttää joko LINAK®-käsiohjainta tai omaansa, ja mikroprosessorin ansiosta CA63-ohjausyksikköä voidaan hallita monin eri tavoin. Sitä voidaan esimerkiksi käyttää täysin analogisesti nelikanavaisena, tai siihen voidaan lisätä erilaisia edistyneitä ominaisuuksia käsiohjainta vaihtamatta – pienet ohjelmistomuutokset riittävät. 

Langaton Bluetooth® tuo monia uusia mahdollisuuksia
CA63-ohjausyksikössä on Bluetooth-liitäntä, joten sitä voidaan käyttää langattomasti. LINAK-järjestelmää voidaan nyt käyttää langattomalla käsiohjaimella tai jalkaohjaimella. Myös langattoman ja kiinteän käsiohjaimen samanaikainen käyttö on mahdollista.

Tutut, hyviksi todetut ominaisuudet
Uudella analogisella ohjausyksiköllä on monia CO-ohjausyksikkösarjasta – esimerkiksi yksiköistä CO61 ja CO71 – tuttuja ominaisuuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi virrankäyttö- ja turvatoiminnot sekä pesunkestävyys. Siinä on sama 200 W:n hakkurivirtalähde kuin CO61-yksikössä, ja sen IP-luokitus on IPX6 Washable DURA™. Muiden tuoteperheen tuotteiden tavoin tämäkin yksikkö tuo laitteisiin sulavat liikkeet, ja se täyttää myös kaikki LINAKin helpolle asennukselle ja kokoamiselle asettamat vaatimukset. Jos CA63-ohjausyksikköön lisätään kytkentärasia PJ2, järjestelmässä voidaan käyttää jopa kuutta kanavaa.

Saat lisätietoja nykyaikaisiin terveydenhuollon laitteisiin suunnitellusta analogisesta CA63-ohjausyksiköstä paikallisesta LINAK®-tytäryhtiöstä

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.