Ota yhteyttä meihin
Sairaalalaitteet

Potilasnostimet sairaaloissa

LINAK-karamoottorit mahdollistavat nykyaikaisten potilasnostimien noston, jalkojen levittimien säädön ja tasaisen kääntöliikkeen.

Katso video
Potilasnostimet

LIFT™

Yrityksesi seuraava LIFT™-ratkaisu

Lue lisää

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

On olemassa kaksi selkeää suuntausta. Tulevaisuudessa haasteina ovat maailman väestön vanheneminen ja liikalihavuuden seurauksista kärsivien määrän kasvu. Se tarkoittaa, että yhä useammat tarvitsevat hoitoa. Terveydenhuollon laitteistoja ja työkaluja koskevat säännökset kiristyvät koko ajan, ja ne asettavat myös vaatimuksia tuotteiden suorituskyvylle. Potilailla on kuitenkin edelleen oikeus kunnon sairaalahoitoon. LINAKin karamoottoreilla potilasnostimiin saadaan tasaista ja sujuvaa liikettä, mutta ne tarjoavat myös monia muita etuja.

  • Turvallisuutta parantavia ominaisuuksia ja vähäinen huoltotarve
  • Standardien mukaiset tuotteet helpottavat hyväksynnän saamisessa
  • Kokenut kumppani, joka on maailmanlaajuisesti edustettuna

LINAK tarjoaa kannattavan konseptin tarvitsitpa sitten tavallisen nostoratkaisun tai kehittyneen nostojärjestelmän, jossa on useita älykkäitä ominaisuuksia. Tehokkaat karamoottorit ja vakaa tasapainon ylläpito jalkojen levittimillä varmistavat tasaisen liikkeen. Lisäarvoa tuovat lisäominaisuudet tekevät sairaalahoidosta kustannustehokkaampaa. Esimerkiksi SDT (Service Data Tool) -huoltotyökalu voi auttaa vähentämään seisokkeja.

Enemmän turvallisuusominaisuuksia ja vähäinen huoltotarve
Kaikki terveydenhuoltoalalla toimivat tahot pyrkivät estämään vaaratilanteita sairaalalaitteistoja hyödyntämällä, ja niin tekee myös LINAK. Kaikkien järjestelmien toistuva testaus on pakollista LINAKilla. Teemme tämän tarjotaksemme kestäviä tuotteita, joiden suorituskyky on virheetön koko pitkän käyttöiän ajan. Huollon tarve on minimoitu, ja SDT:n kaltaisilla ominaisuuksilla voidaan lukea järjestelmän tilatiedot ja hyödyntää niitä sääntömääräisissä huolloissa. First Failure Safe -ratkaisut auttavat varmistamaan, että potilasnostin toimii turvallisesti.

Standardeja noudattavat ja vaatimusten mukaiset järjestelmät
Potilaiden ja sairaalahenkilökunnan turvallisuutta koskevat säännökset kiristyvät jatkuvasti. Potilasnostimien kaltaisilla laitteistoilla on oltava tietyt sertifioinnit ja hyväksynnät. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn. LINAKin karamoottorijärjestelmät testataan ja sertifioidaan vastaamaan kansainvälisiä terveydenhuollon standardeja – kuten IEC 60601-1: 2005 3. painos, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3. painos ja CAN/CSA-22.2 nro 60601-1:2008 -standardia. Näin potilasnostin on helppo tehdä EN10535-standardin vaatimusten mukaiseksi.

30 vuoden globaali kokemus, johon voit luottaa
LINAK tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi paljon muutakin. Kuluneiden yli 30 vuoden aikana organisaatiomme on kasvanut, ja nykyään meillä on lukuisia myyntitoimistoja ympäri maailmaa. Niiden ansiosta voimme tarjota asiakkaille tukea, tuotteita, neuvoja ja tietoja paikallisista markkinoista lähes missä tahansa.

Näytä enemmän
Potilasnostinjärjestelmä
LINAK: Potilaiden turvallinen käsittely play-icon

LINAK: Potilaiden turvallinen käsittely

LINAK: Potilasnostimen käsiohjain play-icon

LINAK: Potilasnostimen käsiohjain

LINAK: Potilasnostimen akut ja ohjausyksiköt play-icon

LINAK: Potilasnostimen akut ja ohjausyksiköt

LA40-video play-icon

LA40

Uusi ergonominen LINAK HB30 -käsiohjain potilasnostimiin play-icon

Uusi ergonominen LINAK HB30 -käsiohjain potilasnostimiin

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Tiedostot

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Sairaalalaitteet

LINAK-karamoottorijärjestelmät auttavat säätämään sairaalasänkyjä, hoitopöytiä ja -tuoleja sekä potilasnostimia ergonomisesti, ja niihin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita osana Intelligent Care Solutions™ -järjestelmää.

Näytä enemmän

Potilasnostinjärjestelmät

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan luoda potilasnostimiin tasainen säätö, ja ne auttavat parantamaan sekä potilaiden että hoitajien ergonomiaa. Määritykset riippuvat asiakkaan tarpeista ja vaatimuksista. Järjestelmässä voidaan keskittyä voimaan, nopeuteen, äänettömyyteen tai kanavien (karamoottoreiden) määrään. LINAK tarjoaa potilasnostimiin kolmenlaisia tuoteversioita, joista voidaan luoda monenlaisia ratkaisuja. Versiot ovat Basic, Medium ja Advanced.

Potilasnostimiin liittyvät videot

Lue lisää potilasnostimissa käytetystä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Inspiroidu katsomalla videoitamme.

LINAK: Potilaiden turvallinen käsittely play-icon

LINAK: Potilaiden turvallinen käsittely

LINAK: Potilasnostimen käsiohjain play-icon

LINAK: Potilasnostimen käsiohjain

LINAK: Potilasnostimen akut ja ohjausyksiköt play-icon

LINAK: Potilasnostimen akut ja ohjausyksiköt

LA40-video play-icon

LA40

Uusi ergonominen LINAK HB30 -käsiohjain potilasnostimiin play-icon

Uusi ergonominen LINAK HB30 -käsiohjain potilasnostimiin

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.