Ota yhteyttä meihin
Uutiset 20. maaliskuuta 2020

CO53 tuo ylimääräisen väyläportin yrityksesi terveydenhoitolaitteisiin

LINAK® julkistaa nyt 5-kanavaisen ohjausyksikön, jossa on kaksi OpenBus™-porttia. Näin asiakkaamme voivat lisätä laitteisiinsa jonkin ylimääräisen toiminnon tai lisävarusteen ilman modulaarista kytkentärasiaa (MJB).

CO53 tuo ylimääräisen väyläportin yrityksesi terveydenhoitolaitteisiin

Kun terveydenhuollon säädettävistä sänkyjärjestelmistä tulee entistä älykkäämpiä, niihin voidaan lisätä enemmän mukavuus- ja turvallisuustoimintoja. Joistakin tulee täysin digitaalisia OpenBus™-ratkaisujen avulla, mikä tuo niihin runsaasti lisäarvoa tuovia toimintoja. Toisiin tarvitaan kuitenkin vain muutama näistä toiminnoista. Tällaisissa tapauksissa tuotteiden on oltava mukautettavissa.

CO53-ohjausyksikössä yhdistyvät molemmat vaihtoehdot
Koska CO53:ssa on viisi täysin toimivaa kanavaa, se soveltuu laitteisiin, joissa on useita liikkuvia osia. Yksikössä on kaksi OpenBus™-porttia, jotta laitevalmistajat voisivat lisätä tuotteisiinsa lisätoimintoja. Näin sängyssä voi olla esimerkiksi kaksi älykästä käsiohjainta tai yksi käsiohjain ja vaikkapa hoitajan ohjain, kuten ACC tai ACO. Sänkyyn voidaan lisätä myös sängynalusvalo tai jokin muu LINAKin® lukuisista lisävarusteista. Yrityksesi päättää.

Monimutkaisten liiketoimintojen lisääminen ja tahattomien liikkeiden estäminen
OpenBus™-ratkaisujen avulla yrityksesi voi lisätä sairaalasänkyihinsä räätälöityjä liikesarjoja. Lisäksi LINAK® OpenBus™ -ohjausyksiköt on suunniteltu niin, että ne estävät järjestelmän karamoottoreiden tahattomat liikkeet. Tämä parantaa sekä sängyssä että sen vieressä olevien turvallisuutta ja lisää potilaan mukavuutta.

Kompakti muotoilu ja erittäin helposti hallittavat johdot
Kuten kaikki muutkin LINAK®-ohjausyksiköt, myös CO53 voidaan asentaa monin eri tavoin. Se käyttää samoja kiinnikkeitä kuin muutkin LINAK-yksiköt ja on niin ollen yhtä helppo asentaa. CO53-yksikössä on 190 W:n virtalähde, ja se käyttää 230 V:n jännitettä. Johtojenhallinta on tästä huolimatta yhtä vaivatonta kuin aina ennenkin. I
Jos haluat lisätietoja CO53-yksiköstä tai OpenBus™-ratkaisusta tai jos haluat nähdä ne omin silmin, ota yhteyttä paikalliseen LINAK®-tytäryhtiöön

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä