Ota yhteyttä meihin
Uutiset 31. toukokuuta 2022

Click-on Feet - Paikoilleen napsautettavat jalkavasteet: yksi napsautus ja siinä kaikki

Juuri kun kaikki luulivat, että LINAKin runkoratkaisuja ei voi enää helpommin asentaa, teimme prosessista vielä entistäkin vaivattomamman kehittämällä lujatekoiset jalkavasteet, jotka yksinkertaisesti napsautetaan kiinni korkeussäädettävään toimistopöytään.

 

Click! Napsautus on nopein liike

Uusimmissa tutkimuksissa on käynyt ilmi, että sormien napsauttaminen on nopein liike, johon ihminen kykenee – 20 kertaa nopeampi kuin silmien räpyttäminen. Vaikka tavoitteenamme ei olekaan saavuttaa mitään uusia nopeusennätyksiä, suunnilleen yhtä nopeaa on kiinnittää LINAKin uudet paikoilleen napsautettavat jalkavasteet.

Nainen napsauttaa sormiaan.
 

Elämänlaadun parantaminen kehittämällä parempia ratkaisuja

Aina siitä lähtien, kun julkaisimme vuonna 1998 ensimmäisen sähköisen korkeussäätöjärjestelmämme työpöytiin, LINAKin tuotesuunnittelijat ja insinöörit ovat kehittäneet työpöytäjärjestelmiä, joiden tavoitteena on parantaa käyttäjiensä elämänlaatua ja helpottaa valmistajien työtä. Uusien, paikoilleen napsautettavien jalkavasteiden avulla LINAK on jälleen kerran tehnyt hyvästä vielä parempaa – nyt työpöytien jalkavasteet voidaan kiinnittää intuitiivisesti täysin ilman työkaluja.

 

Yhteensopivuus tuo joustavuutta suunnitteluun

Napsauttamalla kiinnitettävät jalkavasteet ovat yhteensopivia kolmiosaisten nostopilarien DL6 PLUS, DL11 PLUS, DL19 PLUS ja DL21 PLUS pyöreiden, suorakulmaisten ja neliönmuotoisten jalkaprofiilien kanssa sekä Desk Frame 2 -runkoratkaisun suorakulmaisten ja neliönmuotoisten jalkojen kanssa. Jalkavasteita on kahdenpituisia, 710 mm ja 560 mm, ja saatavilla on kolme eri värivaihtoehtoa: valkoinen, harmaa ja musta.

Työpöydän jalkoihin napsautetut 560 mm:n ja 710 mm:n jalkavasteet valkoisina, harmaina ja mustina. Sopivat suorakulmaisiin, neliönmuotoisiin ja pyöreisiin jalkaprofiileihin.

 

Asennus onnistuu jo ensimmäisellä kerralla

Napsauttamalla kiinnitettävät Click-on -jalkavasteet kruunaavat jo ennestään erittäin sujuvan ja helpon asennusprosessin ja täydentävät ihanteellisesti LINAKin uusia DL PLUS™ High-speed -nostopilareita. Lisäksi ne soveltuvat erinomaisesti käytettäviksi koko rungon sisältävien työpöytäratkaisujen Desk Frame 1 ja Desk Frame 2 kanssa. Ruuveja asennuksessa tarvitaan ainoastaan pöytälevyn kiinnittämiseen. Kaikki muu onnistuu kevyellä polkaisulla ja napsautuksella, niin työpöytä on käyttövalmis. Helppo ja nopea tapa kiinnittää lujatekoiset jalkavasteet yrityksesi uusiin korkeussäädettäviin työpöytiin.

Napsautettavaa jalkavastetta kiinnitetään työpöydän jalkaan. Yhteensopiva sähköisesti säädettäviin työpöytiin suunniteltujen, koko rungon sisältävien Desk Frame 1- ja Desk Frame 2 -ratkaisujen kanssa

 

Pikkutoimisto, kotitoimisto tai mikä tahansa toimisto

Uusi paikoilleen napsautettavien jalkavasteiden konseptimme on kehitetty erityisesti pieniä toimistoja ja kotitoimistoja silmällä pitäen. Siinä jalkavasteet voidaan kiinnittää vaivattomasti täysin ilman työkaluja, ja ne pitävät työpöydän jalat tiiviisti ja turvallisesti paikoillaan. Vaivatonta: kaikki sujuu pelkällä napsautuksella.

Uskaltaisimme jopa väittää, että tätä järjestelmää käytettäessä asennusta on mahdotonta tehdä väärin – se on nimittäin yhtä helppoa kuin sormien napsauttaminen.

Kaksiosainen kuva, jossa näytetään säädettävä työpöytä osittain kotitoimistossa ja osittain pienessä toimistotilassa.
 

Lue lisää laajasta DESKLIFT™ Feet -jalkavastevalikoimasta ja LINAKin koko rungon sisältävistä ratkaisuista toimistopöytiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä