Ota yhteyttä meihin
Uutiset 16. toukokuuta 2019

Uusi CO-sarjan ohjausyksikkö tarjoaa lisää vaihtoehtoja terveydenhuoltoon

LINAK® esittelee uuden tehokkaan ohjausyksikön säädettäviin terveydenhoitolaitteisiin. 280 W:n hakkurivirtalähteen sekä IPX6 Washable DURA™ -suojauksen ansiosta CO65 täydentää LINAK® OpenBus™ -ohjausyksikkösarjaa.

CO65

LINAK on laajentanut säädettäviin terveydenhoitolaitteisiin tarkoitettua ohjausyksikköalustaansa, joten terveydenhuollon laitteistovalmistajien on nyt entistäkin helpompi valita juuri tarpeisiinsa sopiva järjestelmä.

Uusi CO65 on nelikanavainen OpenBus™-ohjausyksikkö, jonka intuitiivinen kaapelointivienti on suunniteltu ohjelmoitaville karamoottorijärjestelmille. Se mahdollistaa useat eri asennusvaihtoehdot.

Tehokas, pestävä ja useilla eri vaihtoehdoilla
280 W:n hakkurivirtalähteen ansiosta CO65 sopii lukuisiin erilaisiin sovelluksiin terveydenhuollon tuotteissa. CO71, jossa on 350 W:n hakkurivirtalähde, Bluetooth®-teknologia ja mahdollisuus CO-Link™-ohjaukseen, sekä CO65 ovat erinomaisia vaihtoehtoja, kun tarvitaan tehoa ja nopeutta sekä IPX6 Washable DURA™ -suojausta.

Parempaa hygieniaa IPX6 Washable DURA™ -suojauksen ansiosta
Kaikki CO-ohjausyksiköt CO65 mukaan lukien noudattavat LINAKin tiukkaa IPX6 Washable DURA™ -standardia. Standardi kertoo, että tuote on suojattu vedeltä ja että se voidaan pestä koneellisesti paljon nykyistä standardia perusteellisemmin.

Sen ansiosta valmistajat voivat tarjota korkeimmatkin hygieniavaatimukset täyttäviä sovelluksia sekä säätöjärjestelmiä, joiden käyttöikä on huomattavasti vanhoja ratkaisuja pidempi.

Helppo integroida ja vaivaton asentaa
Nerokkaan LINAK®-kannakeratkaisun ansiosta CO-ohjausyksiköihin perustuvat järjestelmät ovat erittäin helppoja asentaa. Kannakkeet ja ohjausyksiköt voidaan asentaa useisiin eri suuntiin sovelluksen tarpeiden mukaisesti, ja kaikkiin CO-ohjausyksiköihin voidaan tarvittaessa helposti yhdistää akkuvarmennus. Ominaisuudet ovat LINAKin uusien standardien mukaisia.

Jos haluat lisätietoa LINAK® CO65 -ohjausyksiköstä, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä