Ota yhteyttä meihin
Uutiset 27. kesäkuuta 2018

Uudet tuotteet lisäävät hoitopöytien suorituskykyä

Uusiin LA20- ja LA40 HP -karamoottoreihin ja uusiin OpenBus™-ohjausyksiköihin perustuva hoitopöytien sähkösäätö on huomattavasti tehokkaampi - sekä lääkäreille että potilaille.

Uudet tuotteet lisäävät hoitopöytien suorituskykyä

LINAK on lanseerannut kokonaan uuden karamoottorijärjestelmän, joka on suunniteltu vastaamaan tulevaisuuden hoitopöytien tarpeisiin. Järjestelmä koostuu uusista LA40 HP- ja LA20-karamoottoreista sekä CO-sarjan OpenBus™-ohjausyksiköistä, jolloin valmistajat pystyvät hyödyntämään tuttuja LINAKin tuotteiden ominaisuuksia:

  • tasainen ja mukava liike
  • nopeus ja luotettavuus (8 000 N täydellä teholla)
  • monipuoliset liikkeet
  • useita turvaominaisuuksia

Kaikki integroituna heikentämättä kokonaissovelluksen muotoilua - riippumatta siitä, minkä tyyppiseen tuotteeseen tarvitset ratkaisun, esimerkiksi karamoottori saksinostimeen, nostopilari tai jokin muu.
Yhdistämällä ja valvomalla samanaikaisesti useiden karamoottoreiden nopeutta, tehoa ja tarkkuutta yhdessä järjestelmässä LINAK nostaa jälleen kerran terveydenhuollon modernin karamoottorijärjestelmän tasoa.

LINAK tarjoaa voimaa ja nopeutta samassa järjestelmässä
Ei ole helppoa täyttää jokaista toivetta - tasainen nopeus, miellyttävä käyttää ja riittävästi voimaa raskaiden kuormien nostamiseen. LINAK-karamoottorijärjestelmät kuitenkin täyttävät nämä toiveet kehittyneen voimansäädön ja asiakaslähtöisyyden ansiosta. Liike on nopea, tasainen ja hiljainen koko säätömatkan ajan.

LINAK OpenBus™-järjestelmä tarjoaa monipuoliset liikemahdollisuudet, muistipaikat ja useita turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, kuten spline-toiminto, turvamutteri ja Service Data Tool (SDT) -huoltotyökalu. 

Hyvin toteutettu yksinkertainen ratkaisu
LINAK-ratkaisut on helppo toteuttaa halusitpa tarjota analogisen järjestelmän käyttämällä CA30- tai CA40-ohjausyksikköä tai edistyneemmän OpenBus™-ratkaisun, jossa on CO41-, CO61- tai CO71-ohjausyksikkö. Ne kaikki ovat helposti asennettavia ja yhteensopivia LINAKin tuotevalikoiman kanssa. Kaapelit eivät ole tiellä asennuksen aikana tai sänkyä käytettäessä hyvin suunnitellun kaapeloinnin ansiosta. 

LINAKin karamoottorijärjestelmien ohjausyksiköt ja akut on suunniteltu sopimaan hoitopöytiin siten, ettei niiden muotoilusta tai toimivuudesta tarvitse tinkiä.  

Maailmanlaajuinen logistiikkaverkko ja paikallisten markkinoiden tuntemus
LA40 HP ja uusi tehokas hoitopöytiin kehitetty karamoottorijärjestelmä on huipentuma yli 30 vuoden omistautuneesta kehitystyöstä ja kattavasta testauksesta. Siksi voit aina saada uusimmat teknologiapäivitykset monista paikallisista toimistoistamme ympäri maailmaa. 

LINAKin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa sijaitsevien neljän tuotantolaitoksen työntekijät sekä tuotannon automatisoinnin korkea taso takaavat laadukkaan ja tehokkaan logistiikan - riippumatta siitä, missä päin maailmaa yrityksesi on.  
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä