Ota yhteyttä meihin
Uutiset 5. heinäkuuta 2022

Suojaus etusijalla

Hygienian merkitys nykypäivän terveydenhuollossa korostuu uusien koronaviruskantojen ilmetessä. LINAK Protect™ -tuotevalikoima on hyvä esimerkki ratkaisuista, joita kehitämme saastuneiden pintojen aiheuttamien mikrobi-infektioiden minimoimiseksi. Valikoiman uusin lisä asettaa suojauksen etusijalle ja tuo lisäsuojaa tuotteisiin, joita loppukäyttäjät käsittelevät kaikkein eniten ja jotka aiheuttavat suurimman ristikontaminaatioiden vaaran.

LINAK Protect™ – lääkärin kädet sairaalasängyn kaiteella.

Suojaus etusijalla

Hygienian merkitys nykypäivän terveydenhuollossa korostuu uusien koronaviruskantojen ilmetessä. LINAK Protect™ -tuotevalikoima on hyvä esimerkki ratkaisuista, joita kehitämme saastuneiden pintojen aiheuttamien mikrobi-infektioiden minimoimiseksi. Valikoiman uusin lisä asettaa suojauksen etusijalle ja tuo lisäsuojaa tuotteisiin, joita loppukäyttäjät käsittelevät kaikkein eniten ja jotka aiheuttavat suurimman ristikontaminaatioiden vaaran.

Riskien minimointi kaikissa vaiheissa

Käsiohjaimen HB80 ja hoitajan ohjaimen ACO pinnoille on nyt lisätty mikrobeja tuhoavaa lisäainetta. Yhdessä asianmukaisten pyyhkimiskäytäntöjen kanssa tämä suojaava erikoispinnoite voi torjua bakteereja, jotka muussa tapauksessa saattaisivat kontaminoida laitteiden pinnat. Suojaus mikrobeja vastaan on erittäin tärkeä lisä mihin tahansa hygieniakäytäntöihin, sillä se parantaa mahdollisuuksia torjua infektioita.

Osa isompaa kuvaa

Ristikontaminaatiota ei luonnollisestikaan voida estää pelkästään mikrobienvastaisella suojauksella, mutta yhdessä hygienian peruskäytäntöjen – kuten säännöllisen käsienpesun, pintojen pyyhkimisen sekä pesun ja desinfioinnin – kanssa se voi auttaa vähentämään infektioita. LINAK Protect™ -tuotevalikoiman osana se auttaa suojaamaan pintoja jo ensimmäisestä kosketuksesta alkaen.

Jatkuva sitoutuminen hygieniaan

LINAK on jo yli 25 vuotta auttanut torjumaan infektioita tuotteilla, jotka kestävät teollista pesua ja desinfiointia kerrasta toiseen. Muutama vuosi sitten nostimme kestävien hygieniaratkaisujen rimaa entisestään tuomalla markkinoille DURA™-komponentit, jotka ovat viisi kertaa kestävämpiä kuin nykystandardit edellyttävät. Kehitämme jatkuvasti ratkaisuja, jotka ehkäisevät epäpuhtaiden pintojen aiheuttamia mikrobi-infektioita – pyyhkimisen kestävistä tuotteista aina pesutunnelissa pestäviin järjestelmiin. Uudet mikrobisuojatut käsiohjaimemme ovat uusin edistysaskel tulevaisuuden terveydenhuollon haasteisiin vastatessamme.

Saat lisätietoja LINAK Protect™ -ratkaisuista osoitteesta: www.linak.fi/washability

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä