Järjestelmä

Moottorikotelon sisältävät nostopilarijärjestelmät

Moottorikotelon sisältävillä LINAK-nostopilarijärjestelmillä pöytien korkeutta voidaan säätää sulavasti, ja ne on erittäin helppoa integroida.

Moottorikotelon sisältävillä nostopilareilla varustetut karamoottorijärjestelmät
Moottoroidut nostopilarit ovat ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat integroida pilarin helposti kalusteen runkoon. Se sopii myös niille, jotka haluavat käyttää useita erilaisia jalkamalleja pöydän rakennetta muuttamatta.

Järjestelmä on käytettävissä heti, kun siihen on yhdistetty ohjausyksikkö sekä mobiilisovelluksemme tai Desk Control™ -ohjelmistomme.

Moottoroitujen nostopilareiden tuoteohjelmassa on paljon valinnanvaraa
Moottoroitujen nostopilareiden tuoteohjelmassamme on tarjolla kahdeksan erilaista perusjalkamallia, jotka sopivat saumattomasti samaan runkoon. LINAK-tuotteiden joukosta löytyy varmasti sopiva ratkaisu, halusipa yrityksesi pöytiinsä suorakulmaiset tai pyöreät, normaalit tai ylösalaisin käännetyt tai kaksi- tai kolmiosaiset jalat. Kick & Click™ -järjestelmällä jo ennestään intuitiivisesta asennuksesta tulee entistä helpompaa.

Suunnittelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat, sillä pilareita on erivärisiä ja ohjausyksiköitä ja ohjaimia on paljon. Yrityksesi voi valita haluamansa yhdistelmän tarpeidensa mukaisesti. Järjestelmässä voi esimerkiksi olla seuraavat osat:
  • DL5 ja DL15 – suorakulmaiset moottorikotelon sisältävät nostopilarit, joiden säätöalue on normaali.
  • DL8 tai DL10 – pyöreä pilariprofiili ja normaali säätöalue.
  • DL9 ja DL11 – pyöreä pilariprofiili ja suuri säätöalue. PIEZO on näihin suositeltava lisävaruste.
  • DL19 – nelikulmainen pilari ja suuri säätöalue.
LINAK Plug & Play™ helpottaa integrointia
Moottorikotelon sisältävissä nostopilarijärjestelmissä kaikki osat sopivat saumattomasti yhteen Plug & Play -periaatteella. Toisin sanoen moottorikotelon sisältävät pilarit ovat yhteensopivia kaikkien ohjausyksiköidemme ja ohjaintemme kanssa. Tämä tuo lisää mahdollisuuksia suunnitteluun.
LINAK DESKLINE huipputason tuotanto play-icon

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatiivinen työpöydän kokoaminen

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.