Karamoottorit

LA35

Kustannustehokas, monikäyttöinen lineaarinen karamoottori sisä- ja ulkokäyttöön. Suunniteltu aurinkopaneelijärjestelmiin. Saatavana integroidulla Modbus-ohjainkortilla. Maksimivoima: 6 000 N.

LA35

LA35 on erittäin hiljainen ja tehokas karamoottori, joka tarjoaa käytännöllisen ja kustannustehokkaan ratkaisun alhaisen energiankulutuksen ansiosta.

Karamoottori on suunniteltu käytettäväksi sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitettuihin sovelluksiin.

LA35 on saatavana myös integroidulla MODBUS-ohjainkortilla, joka on kehitetty erityisesti aurinkopaneelijärjestelmiin. Katso lisätietoja MODBUS-tuotesivulta.

  • Maksimivoima: 6 000 N työntösovelluksessa
  • Maksimivoima: 4 000 N vetosovelluksessa
  • Maksiminopeus: 19,5 mm/s

LA35-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

LA37, LA36 ja LA35 (MODBUS-versio) -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

LA35-karamoottorin käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK LA35 -karamoottoria.

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

Focus on construction

Kun vaaditaan suorituskykyä ankarissa ja vaativissa ympäristöissä, LINAKin karamoottorit kestävät olosuhteet myös järeissä maanrakennuskoneissa.

Focus on marine

Karamoottoreistamme, pilareistamme ja ohjaimistamme voi rakentaa kaikenlaisiin veneisiin sopivat liikeratkaisut.

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

Focus on solar tracking

Tämä tuoteluettelo antaa yleiskuvan aurinkopaneeleihin sopivista karamoottoreista, joiden suunnittelussa LINAK on huomioinut kaikki mahdolliset haasteet.

Focus on wind turbines

Liikettä ja lisämahdollisuuksia tuuliturbiineille. LINAK on yli 15 vuoden ajan tehnyt tiivistä yhteistyötä tuulivoimateollisuuden kanssa ja kehittänyt alan käyttöön korkealaatuisia karamoottorisovelluksia.

Focus on outdoor power equipment

Tämä esite on suunnattu nurmikon ja puutarhan hoitoon tarkoitettujen moottoroitujen laitteiden valmistajille, komponenttien ja lisälaitteiden toimittajille sekä aiheeseen liittyvien palvelujen tarjoajille.

Focus on vehicles and mobility

LINAK tarjoaa liikuntarajoitteisten autoilijoiden avuksi monenlaisia pienjännitteisiä karamoottoreita. Lue tästä esitteestä, miksi LINAK on täydellinen kumppani juuri tähän tarkoitukseen.

Focus on ventilation and farming solutions

Sähkökäyttöinen LINAK-karamoottori on itsestäänselvä valinta kosteissa, pölyisissä, lämpötilaltaan vaihtelevissa tai muuten haastavissa olosuhteissa. Onhan toimiva ilmanvaihtojärjestelmä maanviljelijälle todella tärkeä.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.