Uutiset 6. huhtikuuta 2017

Schneider Electric vähensi työntekijöidensä fyysistä kuormitusta ja paransi tuotannon tehokkuutta

Säädettävät kokoonpanopöydät paransivat merkittävästi turvallisuutta ja tehokkuutta hollantilaisen energia-alan asiantuntijan, Schneider Electricin, tuotantolinjalla. Parempi ergonomia on optimoinut henkilöstön työskentelyolosuhteet ja hyödyttänyt koko yritystä.

Parempi ergonomia vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia. Schneider Electric otti LINAK-karamoottoriratkaisun käyttöön palvelintelineiden ja suurten teräksisten tietokonekaappien tuotantolinjallaan. Nyt yrityksen henkilöstö työskentelee tehokkaammin eikä työ ole fyysisesti niin raskasta kuin ennen.

Yritykselle kehitettiin uusi, LINAK LA36-karamoottoria hyödyntävä kokoonpanopöytä, joka vähentää fyysistä kuormitusta ja parantaa tuotantolinjan tehokkuutta.

Lue koko tarina tästä

Saat lisätietoja paikallisesta LINAK-tytäryhtiöstä.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.