Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

Actuator Connect™ -konfigurointityökalu

LINAK Actuator Connect -konfigurointityökalu helpottaa sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa (IC = Integrated Controller™) käyttävien karamoottorien konfigurointia. Voit säätää erilaisia parametrejä, kuten käynnistys- ja pysäytysasetuksia, virtuaalirajoja ja virtarajoja, sekä tarkastella reaaliaikaisia ja historiallisia käyttötietoja.

Lataa Actuator Connect -konfigurointityökalun uusin maksuton versio alta.

Actuator Connect™ -konfigurointityökalu

Sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa (IC = Integrated Controller™) käyttävät LINAK®-karamoottorit voidaan konfiguroida Actuator Connect -konfigurointityökalulla.

Actuator Connect -konfigurointityökalulla voidaan säätää vaivattomasti erilaisia parametrejä, kuten käynnistys- ja pysäytysasetuksia, virtuaalirajoja ja virtarajoja. Konfigurointityökalu näyttää reaaliaikaisia kaavioita, joista näkyy virrankulutus, lämpötila, sijainti yms. Nämä ovat erityisen hyödyllisiä prototyyppivaiheessa. Työkalusta löytyvät myös käyttöhistoriatiedot, joiden avulla voidaan analysoida sekä karamoottorien että käyttökohteen suorituskykyä.

Käyttö (yhteensopivuus)

  • Actuator Connect -konfigurointityökalu on yhteensopiva vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän kanssa. Työkalu on englanninkielinen.
 

LATAA


Rajapintaliittymät

Actuator Connect™ -konfigurointityökalun datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

I/O-esite

LINAKin I/O-rajapintaliittymän ennennäkemättömän joustavuuden ansiosta innovatiiviset karamoottori-ideat on entistä helpompi ja nopeampi toteuttaa.

IC Integrated Controller™

Sisäänrakennetut liittymävaihtoehdot ovat vain yksi monista sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa käyttävien IC-karamoottoreidemme eduista

Lisätietoja

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.