Uutiset 6. joulukuuta 2018

Parempaa hygieniaa – vuosi toisensa jälkeen

Hygieniaan on kiinnitetty huomiota sairaaloissa ja terveydenhuollossa jo yli 150 vuoden ajan. LINAK valmistaa säädettäviin terveydenhuollon laitteisiin tarkoitettuja kehittyneitä liikejärjestelmiä, joten se haluaa osaltaan auttaa parantamaan hygieniaa tarjoamalla hygienisia ja pestäviä tuotteita – ja niiden kehitystyö jatkuu koko ajan.

1800-luvun puolivälissä tohtorit Oliver Wendell Holmes ja Ignaz Semmelweis huomasivat, että kirurgit ja kätilöt pystyivät huomattavasti parantamaan potilaiden eloonjäämisastetta pesemällä huolellisesti kätensä ennen potilaiden vastaanottamista. Sen jälkeen sairaaloissa ymmärrettiin terveyden ja hygienian välinen yhteys.

Nykyään hygieniaan lasketaan kuuluvaksi myös kaikkien sairaaloissa käytettävien laitteistojen pesu ja desinfiointi. LINAK toimittaa korkealuokkaisia liikejärjestelmiä ja -ratkaisuja lukuisiin terveydenhuollon laitteisiin, kuten sairaalasänkyihin ja potilasnostimiin, joten se haluaa tarjota kestäviä ja pestäviä tuotteita – jotka eivät ainoastaan täytä kaikkia niille asetettuja vaatimuksia vaan ylittävät ne. 

Näin haluamme auttaa parantamaan hygieniaa entisestään. Pestävien terveydenhuollon laitteiden pestävyyden uusi taso on LINAK IPX6 Washable DURA™

Jatkamme näiden edelläkävijöiden tutkimusten ja kovan työn avulla aloittamaa työtä terveydenhuollon hygienian parantamiseksi, sillä haluamme auttaa tarjoamaan huomisen hoitoa tänään.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.