Uutiset 22. lokakuuta 2019

3D-mallinnus nyt käytettävissä kuudelle LINAK-karamoottorille

Tarkkoja kolmiulotteisia kuvia voidaan nyt hahmontaa LINAK®-karamoottoreille LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 ja LA37, mikä nopeuttaa ratkaisujen suunnittelua merkittävästi. Kokeile verkkopohjaista 3D-mallinnustyökalua ja räätälöi yrityksellesi sopivat LINAK-karamoottorit.

3D-mallinnustyökalulla LINAK-karamoottorimallit LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 ja LA37 voidaan mukauttaa tarkalleen yrityksesi tarpeisiin. Työkalussa voidaan esimerkiksi asettaa haluttu iskunpituus, takakiinnitys ja karanpäät. Sillä voidaan luoda rajoittamattomasti kolmiulotteisia kuvia, jolloin yrityksesi on helppo nähdä, mikä vaihtoehto toimii parhaiten juuri teidän ratkaisussanne. Myös tuotteiden tekniset tiedot ovat ladattavissa teknisen suunnittelun helpottamiseksi.

LINAK haluaa auttaa asiakkaitaan kaikin tavoin teollisuuskoneille tarkoitettujen karamoottoriratkaisujensa käyttöönotossa esimerkiksi nopeuttamalla suunnittelua. Juuri tätä tarkoitusta varten olemme kehittäneet 3D-mallinnustyökalun. Työkalun suosion vuoksi olemme päättäneet laajentaa siinä käytettävissä olevien karamoottoreiden valikoimaa, ja uskomme, että tästä on paljon apua asiakkaillemme.

3D-mallinnus helposti käytettävissä
3D-mallinnustyökalu on käytettävissä LINAKin sivustolla. Etsi haluamasi karamoottori ja valitse 2D/3D-välilehti.

Siellä voit käyttää 3D-mallinnustyökalua seuraaville karamoottoreille:
LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 ja LA37.

Haluatko lisätietoja?
Jos etsit muiden LINAK-karamoottoreiden teknisiä tietoja, tarvitset apua jonkin tuotekoodin kanssa tai haluat tietoja tuotteidemme tilaamisesta, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

3D-mallinnus LA36-karamoottorille
 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.