Uutiset 11. toukokuuta 2017

TD4 Standard vai TD4 Advanced?

LINAK laajentaa TD4 Standard- ja TD4 Advanced -malleilla sänkymoottorivalikoimaansa, jossa on nyt enemmän vaihtoehtoja säädettävien moottorisänkyjen suunnitteluun. TD4:n kaksi versiota näyttävät hyvin samanlaisilta. Se, kumpi versio sopii paremmin sänkyysi, riippuu täysin vaatimuksistasi.

Vaikka LINAK TD4 Standard- ja TD4 Advanced -sänkymoottoreissa on paljon samoja ominaisuuksia, kuten tyylikäs kapea muotoilu, alhainen melutaso, nopeudensäätö, sängynalusvalo, mekaaninen alaslasku ja Bluetooth®-yhteys, niissä on myös joitakin eroja.

Ulkoasu kertoo kaiken
TD4-mallin kaksi versiota ovat täysin uudenlaisia LINAK TWINDRIVE® -sänkymoottorimalleja, ja niihin on integroitu sekä monia nykyisiä että uusia ominaisuuksia. Mallit eroavat toisistaan siinä, että vaikka ominaisuudet on integroitu vakioina sekä TD4 Standard- että TD4 Advanced -malliin, jälkimmäiseen voidaan lisätä erilaisia lisätoimintoja.

Näiden kahden version ainoa konkreettinen ero on se, että TD4 Standard -mallissa on yksi liitäntä sähköjohdolle, kun taas TD4 Advanced -mallissa on RJ45-liitin sekä kaksi sähköliitäntää, joiden avulla säädettäviin sänkyjärjestelmiin voidaan lisätä edistyneitä toimintoja. Näin ne eroavat toisistaan ulkoisesti.

Toiminnot – yhtäläisyydet
Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi molemmat TD4:n versiot toimivat tasaisella nopeudella kuormasta riippumatta. Näin varmistetaan, että sänkyä voidaan säätää sulavasti. Kutsumme tätä nopeudensäädöksi.

TD4:n molemmat versiot on valmistettu ympäristöystävällisistä PVC-Free™-materiaaleista, ja niissä käytetään ZERO™-teknologiaaa, jonka ansiosta energiankulutus on valmiustilassa alle 0,1 W.

Toiminnot – eroavuudet
Yksi suurimmista eroista on mahdollisuus kytkeä muita laitteita TD4 Advanced -mallin liitäntöihin. Periaate on sama kuin CBH Advanced -mallissa, jossa on liitäntäkanavia ylimääräisille karamoottoreille ja lisävarusteille. Esimerkiksi (TD4:ään yhdistettyyn) CBH Advanced -malliin voidaan lisätä yhden karamoottorin järjestelmiä niska- ja jalkatukien säätämiseen.

TD4 Advanced eroaa TD4 Standard -mallista myös siinä, että siihen sisältyy muistipaikkatoiminto ja mahdollisuus kahden sängyn rinnakkaisajoon.

TD4 Advanced

Kumpi TD4-versio sopii tiettyyn käyttökohteeseen paremmin? Se riippuu asiakkaan tarpeista.  Saat lisätietoja paikallisesta LINAK-tytäryhtiöstä tai maahantuojalta.

Näytä kaikki TD4:n tuotetiedot.


Lyhyesti
TD4 Standard = Uusi TWINDRIVE Standard: enemmän integroituja ominaisuuksia.
TD4 Advanced = Uusi TWINDRIVE Standard + lisäkanavia CBH-ohjausyksikön kautta + rinnakkaisajo + muistipaikat.


Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.