Uutiset 15. toukokuuta 2017

LINAK käyttää virtuaalitodellisuutta Interzum 2017 -tapahtumassa

Ainutlaatuinen elämys odottaa messuvieraita osastollamme tämän vuoden Interzum-huonekalumessuilla Saksan Kölnissä. LINAK vie vieraat virtuaalikierrokselle moderniin tuotantolaitokseensa, jossa valmistetaan säädettäviin kalusteisiin suunniteltuja karamoottoreita.

Jos yrityksesi on jo LINAKin liikekumppani, tiedät, että kehitämme tuotteidemme laatua, suorituskykyä ja palveluitamme jatkuvasti. Haluamme parantaa tuotteidemme käyttökokemusta jatkuvasti sekä asiakkaidemme että loppukäyttäjien kannalta, ja aina, kun vain voimme, kerromme myös, miten teemme sen.

Tämän vuoden Interzum-messuilla Saksan Kölnissä kerromme toiminnastamme virtuaalisen todellisuuden avulla. Uusien tuotteidemme – nostopilari DL19, pöytäohjain DPG ja sänkymoottori TD4 – esittelyn lisäksi järjestämme opastetun kierroksen tuotantolaitoksellamme… Tanskassa!

Vieraile osastollamme E019 D018 hallissa 7.1, laita VR-kuulokemikrofoni päähäsi ja lähde kierrokselle.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.