Uutiset 27. kesäkuuta 2017

LA33-karamoottorin kehittäminen – kurkistus kulissien taakse

LINAK toi 31.5.2017 markkinoille sähkökäyttöisen, keskikokoisen LA33-karamoottorin, joka on suunniteltu käytettäväksi ankarissa olosuhteissa. Nyt voit kurkistaa kulissien taakse ja tutustua LA33-karamoottorin valmistukseen.

Tavallisesti vain hyvin harvat pääsevät näkemään, miten LINAK kehittää ja valmistaa korkeatasoisia karamoottoreitaan. Teimme kuitenkin poikkeuksen ja kutsuimme kuvausryhmän dokumentoimaan  LA33-karamoottorin valmistusta.

Tässä kolmen minuutin videossa katsojat näkevät lähietäisyydeltä prosessin, jossa kokeneiden LINAK-asiantuntijoiden kehittämät karamoottorit valmistetaan nykyaikaisilla koneilla huippuluokan​materiaaleista.

Jos haluat lisätietoja LA33-mallista ja sen käyttökohteista, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

LA33-karamoottorin kehittäminen – kurkistus kulissien taakse

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.