Uutiset 5. lokakuuta 2017

DESKLIFT™ SetPack: Säästää aikaa ja helpottaa logistiikkaa

LINAK DESKLIFT™ SetPack on kahden samanlaista elektroniikkaa ja johtoja käyttävän nostopilarin pakkaus. LINAK-pöytien kokoaminen on nyt helpompaa kuin koskaan.

Nyt tietyt LINAK-nostopilarit voi tilata käyttövalmiissa paketeissa, joihin sisältyy kaikki yhden työpöydän kokoamiseen tarvittava: jalat, ohjausyksikkö, moottorikaapelit, verkkojohdot ja pöytäohjain. Yksi paketti per pöytä. Muuta ei tarvita. 

DL SetPack -ratkaisuna voidaan toimittaa nostopilarit DL5, DL6, DL15 ja DL16

DL SetPack-ratkaisu säästää aikaa ja helpottaa logistiikkaa 
DL SetPack yksinkertaistaa toimituksia, helpottaa käsittelyä ja vähentää vaurioitumisriskin minimiin. 

Yhdistettynä patentoituun Kick & Click™ -järjestelmäämme, joka säästää keskimäärin puolet tavallisesta kokoonpanoajasta, DL SetPack -ratkaisulla voi lisätä asennuksen tehokkuutta entisestään. 

Kansainvälisiin kuljetuksiin sopiva ympäristöystävällinen pakkaus 
DL SetPack -pakkaus on kestävä, täysin kierrätysmateriaaleista valmistettu pahvilaatikko. Pakkausmateriaali on paitsi ympäristöystävällistä, myös helppo hävittää. Lisäksi DL SetPack on valmistettu kansainvälisten kuormalavamittojen mukaisesti, joten se on sujuva ja helppo kuljettaa.

Lisätietoja
Jos haluat lisätietoja DL SetPack -ratkaisusta, soita paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.  

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.