Uutiset 10. tammikuuta 2018

BAJL Li-Ion 4.50 Ah laajentaa LINAKin akkusarjaa

LINAK BAJL -litiumioniakut soveltuvat ihanteellisesti erilaisiin säädettäviin terveydenhuollon laitteisiin, kuten potilasnostimiin. BAJL Li-Ion 4.50 Ah laajentaa nykyistä akkuvalikoimaamme, josta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin käyttökohteisiin.

Uusi, kaksi kertaa nykyistä BAJL Li-Ion 2.25 Ah -akkua tehokkaampi akkumallimme parantaa säädettävien terveydenhoitolaitteiden liikuteltavuutta

LINAK BAJL -akkujen mallistoon on lisätty uusi 4.50 Ah -versio. Uusi akku antaa BAJL 2.25 Ah -akkuun verrattuna sairaala- ja terveydenhoitolaitteiden valmistajille enemmän mahdollisuuksia siirrettävien laitteiden suunnitteluun. Liikuteltavuutta pystytään lisäämään kaapeloituihin sovelluksiin, kuten esimerkiksi potilasnostimiin.

LINAK® BAJL -valikoimaan kuuluu ladattavia litiumioniakkuja, jotka ovat merkittävästi suorituskykyisempiä kuin perinteiset lyijyakut. 

BAJL-akkujen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat esimerkiksi tasainen nopeus, käsittelyä helpottava keveys, pitkä käyttöikä sekä tietysti ympäristöystävällisyys lyijyakkuihin verrattuna.


Litiumioniakut auttavat optimoimaan työskentelyä ja parantavat ergonomiaa terveydenhuollon käyttökohteissa. Jos haluat lisätietoja BAJL-akkusarjasta, käy BAJL-tuotesivulla tai lue tämä artikkeli: ”BAJL – luotettavasti toimiva kevyt ja tehokas akku.”

Paikallinen LINAK-tytäryhtiö vastaa kysymyksiisi mielellään. 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.