Uutiset 22. maaliskuuta 2018

TD4+ lisää säädettävien sänkyjen nostokapasiteettia

Säädettäviin moottorisänkyihin suunnitellun LINAK TD4 -sänkymoottorin uusi versio tuo mallistoon lisää vaihtoehtoja. TWINDRIVE®-tuotevalikoiman uuden TD4+-mallin nostokapasiteetti on 6 000 N, ja sen ansiosta sängyissä voidaan käyttää suurempia ja painavampia patjoja.

TD4 Standard- ja TD4 Advanced -sänkymoottoreiden tuoteperheeseen on lisätty kaksi uutta tuotetta. TD4+ Standard- ja TD4+ Advanced -mallit laajentavat LINAK-tuotevalikoimaa ja niiden avulla raskaampien patjojen käyttö sängyissä on mahdollista. 

”Markkinat muuttuvat jatkuvasti, ja painavilla patjoilla varustettujen suurten sänkyjen moottoreiden kysyntä on kasvanut. Siksi toimme markkinoille nostovoimaltaan paremman TD4+-mallin, jossa ei ole tingitty TD4-sarjan mallien hienoista ominaisuuksista”, kertoo tuotepäällikkö Anne S. Møller, LINAK HOMELINE®.

TD4+-mallissa on kaikki TD4-mallistosta tutut ominaisuudet
TD4 Standard- ja TD4 Advanced -mallien nostokapasiteetti on 4 500 N. TD4+ -versioissa selkänojan nostokapasiteettia on nostettu 6 000 N:iin, joten nyt myös painavilla patjoilla varustettuja suuria sänkyjä voidaan säätää tasaisesti.

Mikään muu ei muutu TD4-versioon verrattuna. Plus-versiossa on kaikki malliston ennestään tutut ominaisuudet, kuten sängynalusvalo ja mekaaninen alaslasku. Kuten ennenkin, TD4 on PVC-vapaa tuote ja se hyödyntää LINAK ZERO™-teknologiaa, joka varmistaa alhaisen valmiustilan energiankulutuksen. TD4-moottoriin integroitu Bluetooth® mahdollistaa useiden langattomien käsiohjainten käytön. Sänkyä voidaan säätää myös Bed Control -sovelluksella.

”TD4+ on muiden TD4-tuotteiden tapaan helppo asentaa hitsaamalla sängynrunkoon yleiskäyttöiset kääntökannakkeet ja käyttämällä kahta lukitusta TD4:n kiinnittämiseen”, sanoo Anne S. Møller. ”TD4+-mallissa on toisin sanoen kaikki samat ominaisuudet kuin alkuperäisessä TD4-mallissakin, se vain lisää optiona saatavien ominaisuuksien määrää.” 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.