Uutiset 22. maaliskuuta 2018

TD4+ lisää säädettävien sänkyjen nostokapasiteettia

Säädettäviin moottorisänkyihin suunnitellun LINAK TD4 -sänkymoottorin uusi versio tuo mallistoon lisää vaihtoehtoja. TWINDRIVE®-tuotevalikoiman uuden TD4+-mallin nostokapasiteetti on 6 000 N, ja sen ansiosta sängyissä voidaan käyttää suurempia ja painavampia patjoja.

TD4 Standard- ja TD4 Advanced -sänkymoottoreiden tuoteperheeseen on lisätty kaksi uutta tuotetta. TD4+ Standard- ja TD4+ Advanced -mallit laajentavat LINAK-tuotevalikoimaa ja niiden avulla raskaampien patjojen käyttö sängyissä on mahdollista. 

”Markkinat muuttuvat jatkuvasti, ja painavilla patjoilla varustettujen suurten sänkyjen moottoreiden kysyntä on kasvanut. Siksi toimme markkinoille nostovoimaltaan paremman TD4+-mallin, jossa ei ole tingitty TD4-sarjan mallien hienoista ominaisuuksista”, kertoo tuotepäällikkö Anne S. Møller, LINAK HOMELINE®.

TD4+-mallissa on kaikki TD4-mallistosta tutut ominaisuudet
TD4 Standard- ja TD4 Advanced -mallien nostokapasiteetti on 4 500 N. TD4+ -versioissa selkänojan nostokapasiteettia on nostettu 6 000 N:iin, joten nyt myös painavilla patjoilla varustettuja suuria sänkyjä voidaan säätää tasaisesti.

Mikään muu ei muutu TD4-versioon verrattuna. Plus-versiossa on kaikki malliston ennestään tutut ominaisuudet, kuten sängynalusvalo ja mekaaninen alaslasku. Kuten ennenkin, TD4 on PVC-vapaa tuote ja se hyödyntää LINAK ZERO™-teknologiaa, joka varmistaa alhaisen valmiustilan energiankulutuksen. TD4-moottoriin integroitu Bluetooth® mahdollistaa useiden langattomien käsiohjainten käytön. Sänkyä voidaan säätää myös Bed Control -sovelluksella.

”TD4+ on muiden TD4-tuotteiden tapaan helppo asentaa hitsaamalla sängynrunkoon yleiskäyttöiset kääntökannakkeet ja käyttämällä kahta lukitusta TD4:n kiinnittämiseen”, sanoo Anne S. Møller. ”TD4+-mallissa on toisin sanoen kaikki samat ominaisuudet kuin alkuperäisessä TD4-mallissakin, se vain lisää optiona saatavien ominaisuuksien määrää.” 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.